Affischering på Örat

 

På Örat finns det fyra lakansplatser - en över huvudingången (ingång 73) och tre från balkongen mittemot glasentrén. I huset finns även fem bubblor som också går att boka. Samtliga bokas i pärmen som sitter utanför DC's kontor på plan 12 i Kårhuset Örat, där sitter även lite förhållningsegler för vad som gäller vid annonsering på Örat. Man får själv hålla koll på att lakan och affischer kommer upp/ner i tid. Vi brott mot dessa regler debiteras ansvarig organisation/förening med 100 kronor.

OBS! Vill ni ha biljettsläpp på HU vänder ni er till Anita på HU-kansliet, på telefon 010-1031688, och bokar Glasentrén (ingång 65). Detta bokas alltså inte via Örats DC.

Skulle ni däremot vilja ha biljettsläpp på en onsdag eller torsdag, kanske runt 22-tiden, så går det oftast att husera sig på Pub Örat och göra något roligt av det hela!

Affischeringsregler på Örat

All affischering i byggnaden som inte är godkänd av Driftchefen eller Caféchefen är förbjuden. För att få annonsera med lakan och i bubblor måste ni vara en LUST-godkänd förening!

 

Affischer som bryter mot reglerna kommer att rivas ner och debiteras ansvarig person/organisation med 100kr per affisch. Man får endast sätta en affisch av varje på anslagstavla! 

 

Detta gäller även att lägga flyers på borden i cafélokalen, de kommer i så fall att slängas omedelbart. Vill ni annonsera i cafét går de små bordspratarna att boka hos Caféchefen Charlotta, maila på cafechef.orat@gmail.com.